1236C_Bernardus_AH0016
1236C_Bernardus_AH0016

Bernardus Apartments Voorburg

Bernardus Apartments

Bernardus Apartments bestaat uit 56 luxe loftappartementen voor 1-2 persoons huishoudens, waarvan sommige flexibel zijn in te delen, en het creëren van een gesloten slaapkamer en/of extra kamer tot de mogelijkheden behoort. De galerij is aan de kant van de Prins Bernhardlaan, zodat de meeste woningen aan de geluidsluwe kanten aan de prachtige binnentuin liggen, met een heerlijk terras of een balkon.

NAAR PROJECTEN WEBSITE

Duurzaam en luxe

Elke woning heeft bijzondere vormen en hoeken, hoge plafonds van +/- 3.20m. en elk appartement heeft een kern met daarin een moderne keuken en apart een luxe badkamer met toilet. Enkele appartementen worden standaard voorzien van een prachtige bedstede met veel opbergruimte, zodat je alleen nog maar het matras hoeft mee te brengen. Duurzaam! Elk appartement heeft zonnepanelen op het dak en een warmtepomp. In de riante afgesloten parkeerkelder kun jij of bezoekers een auto stallen.

Gunstige ligging

Project Bernardus Apartments heeft een zeer gunstige ligging in Voorburg met voldoende parkeergelegenheid. De snelweg richting bijvoorbeeld Rotterdam, Delft of Leiden in binnen 10 minutes bereikbaar and hartje Den Haag ligt op nog geen 15 minutes fietsen afstand. In de directe omgeving op loopafstand zijn velen winkels en sport faciliteiten te vinden. 

Informatie

Start bouw

Q4, 2020

Oplevering

Q4, 2021

Opdrachtgever

DKVG Corbulo B.V.

Aannemer

Giesbers-Rotterdam B.V.

Architect

VFO Architects B.V., Eindhoven