GASR_exterieur_voorgevel
GASR_exterieur_voorgevel

De With Apartments Rotterdam

De With Apartments

Het appartementencomplex “De With Apartments” wordt gerealiseerd midden in het centrum van Rotterdam aan de Schiedamsesingel. Het hoogwaardig afgewerkte gebouw met 9 luxe appartementen wordt ontwikkeld in het Witte de Withkwartier, waar overal wat te beleven is en waar veel evenementen worden georganisseerd. Er bestaat hier een zeer levendige sfeer door de vele winkels, horecagelegenheden en faciliteiten die in de buurt te vinden zijn.

NAAR PROJECTEN WEBSITE

 

Parijse invloeden in Rotterdam

De luxe appartmenten bevinden zich vanaf het soutterain tot en met de 4e verdieping, met de mogelijkheid  voor het penthouse om een extra dakterras toe te voegen. De appartementen varieren van 41.5 m2 tot 93 m2 en zijn, net als de toebehorende bergingen, te bereiken via een mooie glazen lift, die midden in het trappenhuis geplaats zal worden, zoals u wellicht gewend bent te zien in een stad als Parijs.

De kunstas van Rotterdam

De Schiedamsesingel in het Witte de Withkwartier is het kloppende hart van de Rotterdamse kunst scène en staat bekend om de gezellige barretjes en restaurants. Omdat de Witte de Withstraat het Museumpark en het Maritiem Museum met elkaar verbindt, en zelf plek biedt aan verschillende cultuurinstellingen, wordt deze wel de kunstas van Rotterdam genoemd. 

In het Witte de Withkwartier bevinden zich galeries, cultuurinstellingen, modewinkels alsmede tal van leuke horecagelegenheden. Dit maakt het Witte de Withkwartier een aangename plek in het centrum van Rotterdam om te wonen.

Informatie
 

Start bouw

Q2, 2020

Oplevering

Q3, 2021

Opdrachtgever

De With Apartments B.V.

Aannemer

De Groot Bouw- en Aannemingsbedrijf B.V., Ouderkerk aan den IJssel

Architect

Knoop & Partners Architecten, Huizen