Montcombroux
Montcombroux

Golfresort Montcombroux

Landgoed en golfresort

Dit uitdagende project wordt opgezet in diverse, ruim opgezette woongebieden met vrijstaande villa’s, twee-onder-één kap woningen, geschakelde woningen en appartementen. Een wedstrijd golfbaan slingert zich door de schitterende natuur en is de oogappel van het totale project. Daarnaast is er ook nog Château de Montcombroux, dit kasteel met bijgebouwen zal na restauratie het kloppend hart van het resort vormen.

Naar projectEN website

Golf Resort de Montcombroux

Het mooie terrein van ruim 200 hectare rond het kasteel in Montcombroux- Vieux Bourg, gelegen in de Bourbonais streek en dichtbij le Donjon, is uitstekend geschikt voor het aanleggen van een bijzonder natuurlijke en uitdagende golfbaan. De ontwerper Bruno Steensels van Master Golf International heeft rekening moeten houden met dit landschap en de baan zo moeten vormen dat er zo min mogelijk grondverzet zou gaan plaatsvinden ter bescherming van de natuur.

11e eeuws kerkje

Landgoed Château de Montcombroux ligt in de 'Vieux-bourg' van het dorp Montcombroux-les-Mines in Frankrijk. Ten zuidoosten van Moulins en ten noordoosten van Vichy vindt u dit prachtige domein, waar het bestaande kasteel met bijgebouwen, de natuurlijke omgeving en de heersende rust centraal staan. Op het landgoed vindt u dan ook alleen de oorspronkelijke oude gebouwen, waaronder een uniek kerkje uit de 11e eeuw.

Nederlandse begeleiding

Er wordt hier een luxe golfresort gerealiseerd. Wonen, recreëren, golfen en vooral heerlijk leven worden hier gecombineerd op het landgoed van ruim 200 hectare. Wanneer u op zoek bent naar een tweede huis of appartement in Frankrijk, dan is golfresort Château de Montcombroux absoluut de moeite waard om nader te bekijken. U koopt hier onroerend goed, onder vakkundige begeleiding (ook Nederlandstalig), tegen aantrekkelijke prijzen, in een prachtig gebied in Frankrijk. Een waardevolle investering. Onder de knop "onroerend goed" in de menubalk kunt u het actuele woningaanbod bekijken.

Informatie

Start bouw

Q4 2020

Oplevering

Q1, 2022 tot Q3 2025

Opdrachtgever

sarl Montcombroux Immo, Montcombroux Vieux Bourg, Frankrijk

Aannemer

sarl CDR, Clermont-Ferrand, Frankrijk

Architect

Remy Nicolaon, Vichy, Frankrijk in samenwerking met DKVG B.V.