De Wijnbrug
De Wijnbrug

De Wijnbrug Rotterdam

De Wijnbrug

De appartementen liggen in de Waterstadtoren, een moderne woon- en werktoren met 36 bouwlagen op het Wijnhaveneiland in het Maritiem District. De Wijnbrug telt 17 appartementen en is gelegen in de Wijnbrugstraat. Hier zijn voormalige bedrijfspanden omgedoopt tot woonruimten. Dankzij de ligging bevindt u zich direct in het centrum.  Door de scheiding van de woon- en werkruimtes met eigen entrees, trappen en liften biedt het complex optimaal wooncomfort. Ontworpen door HM architecten is de Waterstadtoren een indrukwekkend middelpunt in de hoogbouw die dwars door het stadscentrum loopt.

NAAR PROJECTEN WEBSITE

Rotterdam, unieke locatie

Ben jij als young professional of expat op zoek naar de juiste woonstad voor jou (en je partner)? Of zoek jij een leuke plek om je weekenden door te brengen? Dan moet je in Rotterdam zijn! Rotterdam is een unieke, moderne stad met enorm veel diversiteit waar de inwoners trots op zijn. In deze dynamische stad liggen de ambities hoog, of het nou gaat om wonen, werken, recreatie of cultuur. Ook aan gezelligheid is er in de grootste haven van de wereld geen gebrek. De stad zit bomvol leuke winkels, restaurantjes en recreatiegelegenheden. Hier hoef je je geen dag te vervelen!

Wijnhaveneiland

De Waterstadtoren is gelegen op het Wijnhaveneiland en gesitueerd tussen de Bierstraat, Scheepmakershaven, Wijnbrugstraat en de Wijnhaven. Het eiland is omringd door water, waardoor je het maritieme karakter van vroeger hier overal nog voelt. Het eiland is goed te bereiken zowel lopend, fietsend als met de auto. Door de centrale ligging in het stadscentrum bereik je gemakkelijk diverse openbaar vervoer mogelijkheden, waaronder de metro, tram en trein bij Station Blaak. Ook met de auto zit je binnen enkele minuten op de belangrijkste uitvalswegen van Rotterdam. Zo is een dagje weg binnen handbereik!

Informatie

Start bouw

Q2, 2020

Oplevering

Q4, 2020

Opdrachtgever

MNO Vervat Rotterdam B.V., Rotterdam

Architect

DKVG B.V., Rotterdam

Makelaar

Maarten Makelaardij B.V., Rotterdam