DE MOLENAAR
DE MOLENAAR

De Molenaar Culemborg

De Molenaar

Tegen het gezellige centrum van Culemborg aan ligt het project “De Molenaar”. Op loopafstand vind je alle voorzieningen voor je dagelijkse boodschappen. Even gezellig een drankje doen? Geen enkel probleem, er zijn genoeg leuke plekjes om af te spreken. Het appartementencomplex telt 15 appartementen en 26 parkeerplaatsen aan de Het Jach te Culemborg.

Naar projecten website

Centrale locatie

Oorspronkelijk was Culemborg een handelsdorp, gelegen op de stroomrug van het riviertje de Meer en de zuidelijke oeverwal van de Lek. Nu een gemeente met circa 30.000 inwoners. Culemborg ligt centraal In Nederland aan de provinciale weg N320 en nabij de snelweg A2. Ook per openbaar vervoer is Culemborg goed te bereiken. Vanaf station Culemborg rijden er elk uur treinen naar de grote steden in Nederland. Binnen 20 minuten sta je bijvoorbeeld in hartje Utrecht, reis 3 minuten langer en je stapt uit op het centraal van Den Bosch. De veerpont richting Utrecht/Houten vaart 7 dagen per week 6 maal per uur.

Alles op loopastand

Tegen het gezellige centrum van Culemborg aan ligt het project “De Molenaar”. Op loopafstand vind je alle voorzieningen voor je dagelijkse boodschappen. Even gezellig een drankje doen? Geen enkel probleem, er zijn genoeg leuke plekjes om af te spreken.

Culemborgse Markt en Varkensmarkt

Uitzonderlijk wonen op slechts enkele minuten wandelen van het historische centrum van het fraaie provinciestadje Culemborg. Met een grote variëteit aan winkels, gezellige barretjes en eethuisjes praktisch om de hoek en op dinsdag de wekelijkse markt. Een markt met een zeer gevarieerd aanbod op de twee naast elkaar liggende gezellige pleinen, Markt en Varkensmarkt, in het oude centrum van Culemborg.

Informatie

Start bouw

april 2020

Oplevering

Q1 2021

Opdrachtgever

DKVG B.V., Rotterdam

Aannemer

Aannemingsbedrijf Gebroeders Blokland B.V, Hardinxveld-Giessendam

Architect

Vocus Architecten BNA B.V., Bussum

Makelaar

De Keizer Makelaars, Nieuwegein